اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

کودتاگران در آلمان قصد ترور صدراعظم آلمان را داشتند

کودتاگران در آلمان قصد ترور صدراعظم آلمان را داشتند یک رسانه آمریکایی به نقل از سه منبع مطلع خبر داد، کشتن «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان جزو برنامه گروه راستگرای «شهروندان رایش» برای کودتا در این کشور بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 15
کد خبر: ۱۶۳۸۸۹

به گزارش راهبرد در حالی که گمانه‌زنی‌‎های رسانه‌ای درباره کودتای ناکام در آلمان ادامه دارد، نیویورک تایمز گزارشی منتشر کرده و از برنامه کودتاچیان برای کشتن صدراعظم خبر داد.

با گذشت یک هفته از انتشار خبرها درباره پرونده توطئه گروه راستگرای «شهروندان رایش» برای کودتا در آلمان و سرنگونی دولت این کشور، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز خبر داد، در صورتی که این توطئه خنثی نمی‌شد، جان اولاف شولتز صدراعظم آلمان در خطر بود.

بنا بر گزارش این رسانه، پس از یورش گسترده نیروهای امنیتی و پلیس در مناطق متعدد در سراسر آلمان طی هفته گذشته، مشخص شد که این گروه سلاح گرم تهیه کرده و قصد حمله به پارلمان را داشت.

نیویورک تایمز در گزارش خود به نقل از سه منبع مطلع از تحقیقات در رابطه با تلاش این گروه برای کودتا استناد کرده که در آن آمده است، برنامه‌ریزان کودتا در نظر داشتند که اولاف شولتز صدراعظم آلمان را بکشند.

به گفته این منابع، در یورش نیروهای امنیتی و پلیس آلمان 40 قبضه سلاح گرم کشف شد و مقامات گمان می‌کنند که سلاح‌های بیشتری هم در انبارها پنهان شده است.

منابع ادعایی نیویورک تایمز همچنین مدعی شدند، «هاینریش سیزدهم» شاهزاده رویس سرکرده ادعایی گروه راستگرای «شهروندان رایش» در صورت موفقیت کودتا کنترل آلمان را به دست می گرفت و او ظاهرا سعی داشت با کنسولگری روسیه در شهر لایپزیگ ارتباط برقرار کند.

ادعا شده که این شاهزاده 71 ساله آلمانی حداقل دو باره با دیپلمات‌های روسیه در آلمان دیدار داشت اما مسئولان تحقیقات درباره کودتا گفته‌اند هیچ سرنخی درباره اینکه مسکو درصدد پاسخ گفتن به تلاش‌های هاینریش سیزدهم برای ارتباط با روسیه بوده است، وجود ندارد.

بنا بر گزارش روزنامه نیویورک تایمز، یک شهورند روسیه به نام «ویتالی بی» هم جزو مظنونان کودتا در آلمان قرار دارد.

پیش از این برخی رسانه‌های غربی مدعی ارتباط برخی از عاملان کودتای نافرجام ادعایی با روسیه شده بودند که دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین ضمن رد هرگونه ارتباط با این موضوع، آن را «مساله داخلی آلمان» توصیف کرده بود.

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، دو عضو کنونی و یک عضو سابق حزب دست راستی «جایگزین برای آلمان» هم جزو مظنونان کودتا هستند.

گفته می‌شود که 23 عضو گروه «شهروندان رایش» هم اکون در زندان هستند و 31 نفر دیگر از آنها هم تحت تحقیقات مقامات امنیتی و قضایی آلمان قرار دارند.

پیش از این در خبرها آمده بود که یک آشپز بسیار معروف در بین بازداشت‌شدگانی است که در ارتباط با پرونده توطئه گروه راستگرای شهروندان رایش برای کودتا در آلمان و سرنگونی دولت این کشور، مورد تحقیق و تفحص قرار گرفته‌اند.

رسانه‌های آلمانی هفته گذشته گزارش دادند اعضای شهروندان رایش قصد داشتند هاینریش سیزدهم شاهزاده ۷۱ ساله رویس را به‌عنوان رئیس دولت جدید آلمان منصوب کنند. در جریان عملیات پلیس آلمان، او نیز بازداشت شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار